Gryterett som metter musklene

I dag prøvde jeg meg på en super gryterett. Den er relativt kjapp og enkel å lage, rik på proteiner og budsjett vennlig. Tok utgangspunkt i den meksikanske pose gryteretten vi alltid hadde hjemme før, og har prøvd å lage noe tilsvarende men sunnere. 

Du trenger ;  400 g svinekjøttdeig (kan også bruke karbonadedeig, eller strimlet svinekjøtt)

1 pose fullkorns ris

300 g brune bønner

1 pakke hakkede tomater med hvitløk og oregano (eller tilsett dette selv)

Litt opp kuttet paprika

2 ss sukkerfri ketchup

 

Jeg kokte risen samtidig som jeg brunet kjøttet på pannen. Når risen var ferdig kokt tømte jeg vannet av og helte risen i kjelen og heiv opp i alle andre ingredienser. Kokte opp under omrøring, før jeg lot det stå å putre på middels varme i en 15 min. Viktig å røre litt inn i mellom så det ikke gror ned i. 

Halve gryten utgjør:  747 kcal, 76 g karb, 56 g protein og 22 g fett. 








 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits