T.G.I.M

''The week starts on monday so suck it up and have a great day. It is your chance to seize the week''

 

Kall meg crazy men jeg har faktisk ingenting i mot mandager. Bruker som regel dagen til å tenke litt over hva jeg skal i uken, og om det er noe spesielt jeg har lyst å prioritere. Jeg har veldig lett for å falle i rutiner også begynne å kjede meg i tilværelsen, evt at jeg surrer vekk hele uken uten at jeg egentlig har fått gjort noe spesielt.  Denne uken er preget av muntlig eksamen, og at jeg har vert alt for snill og påtatt meg litt ekstra jobbing. Lite tid til venner og gøy med andre ord. Så for å gjøre noe litt annerledes denne uken, har jeg satt meg et mål om å gå 15 000 skritt hver dag. Dvs for eksempel gå ned til sentrum i stede for å ta banen, gå begge veier til og fra jobb i stede for bare en og så videre. Hverdags aktivitet er veldig undervurdert, blir spennende å se om jeg greier det!

Har du noen spesielle mål eller planer for uken?

#trening #hverdag4 kommentarer

Emilie Josefine

08.06.2015 kl.22:58

Føler akkurat det samme om mandager! :D

Tina Angelica

09.06.2015 kl.13:36

Emilie Josefine: Det er bra! Mye bedre å ha en positiv instilling

stianrangvaldjonassen

09.06.2015 kl.23:11

hele sommern min er blitt fullstendig amputert pga jobb.. har bare dager her og der med fri :O får håpe det blir penger ut av det da :P så får ikke gjort så mye av hverdagsaktiviteter :) så det å tenke over uka om hva som skal foregå utgår for det meste :P det samme som skjer hver uke fremover :) ha en fin kveld videre :)

Tina Angelica

09.06.2015 kl.23:26

stianrangvaldjonassen: Offda, det er jo kjempe kjedlig! Men går jo ann å utnytte de enkelt dagene best mulig da i det minste. Kanskje ta seg en dagstur eller eller noe, evt bare finne på noe man ikke gjør så ofte :)

Skriv en ny kommentar

hits