Fagbrev & sunn lassange

 

Litt off topic, men jeg er nå ferdig utdannet helsefag arbeider. Har egentlig tatt det rolig helt frem til de siste dagene, da har det vert full baluba i tankene og en svak angst for ''hva hvis'' ''tenk om jeg ikke greier det'' så nå skal det bli godt å få en pust i bakken. For å feire tenkte jeg da at jeg skulle lage meg en typisk ''helge middag'' og valget falt på spelt lompe lasagne. Har tenkt på å prøve lenge, men har ikke komt så langt fordi jeg regnet med det kom til å ta lang tid (jeg har ikkke tolmodighet til å bruke lang tid på mat) men dette krevde få ingredienser og var laget på 1-2-3.

Først setter du ovnen på 200 grader, og begynner å steke kjøttdeigen. Når den er ferdig slenger du oppi hakkede tomater enten med hvitløk og oregano eller tilsetter krydderet du ønsker selv. Så legger du lagvis kjøttsausen, speltlomper og mager kesam. Når du har ønsket mengde med lag, topper du med litt ost. La det stå i ovnen til osten blir gylden (tok meg ca 20 min).

Til to porsjoner brukte jeg 3 lomper, en hel karbonadedeig og boks hakkede tomater og 1/2 boks hakkede tomater.


#trening #kosthold #fitness4 kommentarer

Gunnhild Resell Rød

24.06.2015 kl.18:56

Gratulerer! En fantastisk følelse å på en måte vite at fremtiden er sikret slik som det der! :) Den lasagnen så jo utrolig deilig ut!

Tina Angelica

24.06.2015 kl.20:31

Gunnhild Resell Rød: Tusen takk :) Ikke sant! Og det å ha funnet en yrkes retning man trives godt i og. Den var veldig god og, og enkel å slenge sammen

Q. Vyvy

24.06.2015 kl.21:37

Gratulerer! vær stolt :-)

Tina Angelica

24.06.2015 kl.21:50

Q. Vyvy: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

hits