Nøkkelen til suksess

''I was looking for someone to inspire me, motivate me, support me, keep me focused. Someone who would love me, cherish me, make me happy and then I realized that all along I was looking for myself''

Jeg mener at noe av det viktigste en person kan ha er respekt og aksept for seg selv. I så mange år såg jeg ned på kroppen min, og ned på alle mine negative egenskaper uten å innse hvor selvdestruktivt det var. Hvordan skal du oppnå dine egne mål, om du ikke en gang tror på deg selv? Spesielt inenn for trening og kosthold har dette vert noe som har satt en stor demper for fremgangen min. Jeg hatet hvordan jeg såg ut, og endringene kunne ikke komme fort nok - noe som igjen førte til at jeg valgte å prøve strenge dietter og treningsprogrammer som var vanskelige å følge. Jeg ser dette igjen hos så mange andre. De missliker hvordan de ser ut så sterkt at de kjører dietter og treningsprogrammer som er alt for vanskelig å holde, skeier ut, føler seg misslykket og slik fortsetter det.

Mitt aller beste tips for fremgang er å trene på en måte en syns er gøy/motiverende, og spise mat en trives med. Ikke stress over hvordan du ser ut, eller hvordan du er, men prøv å aksepter deg selv. Fokuser på endringen og på selve progresjonen i stede for å bruke energi på å irritere deg over hvordan situasjonen er akkurat i nået. Ta den tiden du trenger, og gled deg over at du er på riktig vei.

#trening #kosthold #fitness #blogg2 kommentarer

Neneva

08.07.2015 kl.22:11

Kjempebra skrevet! Jeg er så enig :) Du er motiverende å følge med på, keep doing what you're doing!

Tina Angelica

08.07.2015 kl.23:36

Neneva: Tusen takk, right back at you :)

Skriv en ny kommentar

hits