Top 3 måltider på farten

Tenkte jeg skulle dele noe av favoritt maten min på farten, da det gjerne er vanskelig å komme på sunne alternativer å ty til junkfood. Det som jeg personlig liker med disse alternativene er både at det er lett å justere de for å nå macroene/kaloriene man skal ha i seg, og variere slik at man ikke går lei. 

Min absolutte favoritt er mager kesam - kjempe lett og variere og kan gjøres både kalori rik/fattig alt etter hvilke mål man har for måltidet. Slik som på bildene over, dette var dagens lunsj da jeg hadde glemt at butikken ikke var søndagsåpen og ikke fått handlet inn til å stelle i stand noe. Her er en veldig kalori rik variant med både nøtter og en protein bar på siden. For magrere varianter som fremdeles metter er jeg kjempe glad i å spise med bær/frukt.

 


En annen klassiker er spelt lomper med diverse på. For magre varianter kan de godt spises med bare kjøtt pålegg, mens for å få i seg mer kalorier kan man ha på smør ost av ulike varianter og f.eks. ost. Jeg er også glad i å enten spise frukt eller smootihe ved siden av. 

 

Sushi eller kina mat i hele tatt er også noe jeg av og til spiser på farten. Sushi er jo hovedsakelig karbs, men å kjøpe takeaway av kinesisk mat syns jeg er helt genialt. Her i bergen er det ivertfall flere små sjapper hvor en kan få lunsj menyer frem til tidlig på ettermiddagene til en veldig rimelig pris, velger man et magert kjøtt og retter med mye grønsaker er det absolutt ikke det verste en kan spise. De fleste steder er også veldig medgjørlig med at en kan droppe/få en magrere saus osv. 

#fitness #trening #kosthold #hverdag #mat

3 kommentarer

Silje Solli

27.07.2015 kl.20:22

Nam, så mye godt :)

Maria Bergheim

27.07.2015 kl.20:23

Åh, så mye godt :-D

Anette

27.07.2015 kl.20:58

åh, det såg veldig godt ut:)

Ha en riktig fin kveld <3

Skriv en ny kommentar

hits