@ instagram

 

tina.angelica 

Innsåg ikke før nå hvor lite jeg faktisk poster på instagram i forhold til hva jeg poster. Full skjerpings, og får prøve å poste litt mer! Legg gjerne igjen instagram kontoen din, alltid kjekt å finne nye kontoer å følge 


Favoritt pannekakene & resultatet av tattoverings timen

 

Tenkte jeg skulle dele med dere yndligspannekakene mine. Disse er gode, næringsrike og inneholder mye proteiner! Konsistens messig minner de mer om lapper enn orginale pannekaker, men de er veldig mettende og gode.

2 egg

1 most banan

100 g havregryn

40 g bakepro

1 ts bakepulver

og vann/melk til passe konsistens


(tennene mine ser ekstra gule ut pg filteret, lol)

I dag hadde jeg også site sittingen på sugar skull tattoveringen min, og vi har endelig fått tuchet up med litt farge. Nå er den jo helt fresh, og ettersom linjene og noen av skyggene er grodd mens noe er helt nytt ser det ikke helt ut slik som den vil når den får gro skikkelig. Er uansett kjempe fornøyd, og vil anbefalle alle i bergens område å sjekke ut Christines arbeid her.

 #fitness #tattovering #bodymods #ink #kosthold #trening

Fresh ink

Hello sunshines! Pcen min har vert hos it på skolen en liten stund nå, ettersom dette var siste året mitt på VGS, men nå er jeg back in business.

I går hadde jeg tattoverings time hos Christine Horvei på letsbuzz. Tegningen ble noe annerledes enn hva jeg opprinnelig hadde sett for meg, men jeg falt for den med en gang. Syns den er veldig tidløs og classy, samtidig som den har et personlig preg over seg. Nei, jeg er bare helt amazed. Gleder meg til å få den ferdig med farger på rosene og hjertet og shadinger over hele. Det blir bra det.                                            Eller hva syns dere?

 
#hverdag #tattovering #kunst 

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015

gratisdesign av Tonjemt
hits