T.G.I.M

''The week starts on monday so suck it up and have a great day. It is your chance to seize the week''

 

Kall meg crazy men jeg har faktisk ingenting i mot mandager. Bruker som regel dagen til å tenke litt over hva jeg skal i uken, og om det er noe spesielt jeg har lyst å prioritere. Jeg har veldig lett for å falle i rutiner også begynne å kjede meg i tilværelsen, evt at jeg surrer vekk hele uken uten at jeg egentlig har fått gjort noe spesielt.  Denne uken er preget av muntlig eksamen, og at jeg har vert alt for snill og påtatt meg litt ekstra jobbing. Lite tid til venner og gøy med andre ord. Så for å gjøre noe litt annerledes denne uken, har jeg satt meg et mål om å gå 15 000 skritt hver dag. Dvs for eksempel gå ned til sentrum i stede for å ta banen, gå begge veier til og fra jobb i stede for bare en og så videre. Hverdags aktivitet er veldig undervurdert, blir spennende å se om jeg greier det!

Har du noen spesielle mål eller planer for uken?

#trening #hverdagTilbakeblikk

November har vert en ekstremt fin, men hard måned. Jeg har skapt mange fine minner med de som betyr mest for meg alt fra store hendelser som reisen min til praha med bestekompisen min, til små ting som delte treningsøkter, konserter, jentekvelder osv. Jeg har også begynt å møte en ny motgang i livet mitt - ensomheten. Men jeg prøver å se alle utfordringer som en mulighet til å vokse, uten de tunge periodene hadde jeg nok vanligvis ikke vert så lykkelig som jeg er! Takk for en fin måned, håper desember blir like fin.

 

''You have one month to finish the book of 2014.

Make the last chapter a perfect one.''

 

#personlig #psyke #jul #desember

New in

Nå har jeg akkurat komt hjem etter en senvakt på sykehuset. Tidligere i dag så tok jeg meg en shopping tur og kjøpte meg litt frozen yoghurt for å få litt lørdags stemning selv om jeg skulle jobbe. Ble to trenings topper rikere, men har det problemet at når jeg først trenger nytt treningstøy så finner jeg iingenting - jeg som vanligvis går å sikler i trenings butikkene. Så om noen vet om noen fine trenings topper hadde jeg blitt super glad for linker/tips :) 299 fra better bodies


99 kr  fra H&M

#trening #kosthold #hverdag #shopping #innkjøp #antrekk #bilder

De siste dagene

Hadde bessøk til i går - ble mange treningsøkter sammen :)

Laget mye god mat


Satt meg et mål om å tøye hver dag for å få bedre beveglighetGikk ut å spiste med noen venner en dag - ris, kylling, grønnskaer og nøtter. 

 

#trening #kosthold #hverdag #bilder

she took a deep breath & let it go

De to siste ukene har det skjedd ekstremt mye og vert store forandringer i livet mitt. Uten at jeg skal gå mere i detaljer, så er det rett og slett bare litt nye vaner og rutiner som må på plass samtidig som det har skjedd mye rundt meg. I hverdagen er jeg også en person som holder på med mye. Jeg går på skole, har to jobber, trener stort sett hver dag og er flink til å prioritere tid med venner. Noen ganger tar jeg rett og slett på meg for mye, og jeg ender opp med å møte en vegg med stress. Denne uken ble en slik uke, at jeg ble tatt litt av stresset. Derfor brukte jeg ettermiddagen og kvelden i dag til å bare fokusere på meg selv. Hoppet i pysjen, renset ansiktet og satt på netflix. Kjenner at det var ekstremt godt, og at det å sette av litt tid til å bare slappe av,''slippe stresset'' er noe jeg skal prioritere frem over.

Er du flink til å sette av tid til å slappe av?

#hverdag #restitusjon #bilder #trening 

Ny innflyttet

Som noen kanskje har merket har jeg ikke fått blogget på noen dager grunnet flytting. Har bodd hjemme til nå, så dette blir en spennende periode. Selv om det er mye ansvar å ta å bo alene tror jeg dette skal bli bra, har stort sett vert økonomisk uavhengig av foreldrene mine i et år alt, dessuten får jeg mye kortere vei både til jobb og til å være med venner.

 

Stuen

Spisekrok i stuen - gang

Soverommet mitt

Vinterhage/altan (skal komme en sofa der pallene er) 

 

#hverdag #bilder #interiør 

Sleepover

I natt har jeg sovet hos bestekompissen min, for første gang på veldig lenge. Har kost meg kjempe masse, vi bestemte oss ganske spontant for å klippe håret mitt kort og sminke oss midt på natten. Er faktisk ganske fornøyd med resultatet, men vurderer å manne meg opp til å farge håret mitt svart å klippe bob hos frisør om en liten stund. 

Dette er også første gang jeg har sovet hjemmefra etter jeg startet med kostplanen min, så det er veldig uvandt å skulle ta med mat og ikke spise det samme som vennene mine. Har gått veldig fint så langt, så satser på at jeg ikke sprekker. Har også tenkt å prøve ut treningssenteret her han bor og kjøre igjennom en rask plyo økt før jeg reiser hjem .

 


#trening #hverdag #bilder #sminke 

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015 » Januar 2015

gratisdesign av Tonjemt
hits